Terug
Personal trainer
Wouter
Middelbos

Een no-nonsens trainer en coach. Met meer dan 12 jaar aan lesgeef ervaring met een verscheidenheid aan doelgroepen, weet hij precies hoe je mensen effectief en efficient in beweging krijgt.
Of het nu top-sporters, jeugdspelers of 'reguliere' personal training klanten zijn Wouter weet precies waar de kansen liggen en implementeert een succesvol traject.

Wouter is een praktijk gerichte trainer die vooral veel kennis zoekt in het zo effectief mogelijk trainen van zijn clienten. Hij heeft een no nonsens instelling en met meer dan 10 jaar ervaring als coach en trainer voor verschillende doelgroepen weet hij precies hoe je mensen effectief en efficient in beweging krijgt. Hij weet dit over te brengen op zowel de 'amateur' als de professional.

Al vroeg wist Wouter dat hij wilde coachen en lesgeven. Na het afronden van het CIOS in Heerenveen (2008) ging hij naar Groningen om sportmanagement te studeren.
In het laatste jaar van zijn studie begon hij als freelance trainer met het begeleiden van sportteams als Strength & Conditioning trainer. Dit deed hij met succes bij FC Groningen, GHHC (hockey) en hij coachte topsport-programma's in het hockey, korfbal, basketbal en voetbal.
In zijn zoektocht naar kennis en uitdaging vertrok hij naar Amsterdam om een internship te volgen bij Evolve een personal trainingsinstituut in Amsterdam (nu Ultimate Performance Amsterdam.)
Momenteel werkt hij als zelfstandig personal trainer bij de Vondelgym en leidt hij samen met een team de trainers op van de Vondelgym.

Daarnaast heeft hij een aantal opleidingen gevolgd zoals Bayesian Bodybuilding van Menno Henselmans, Functional Stability van Mike Reinold en Eric Cressey, Precision nutrition en NASM.