Terug
Trainer
Nurdin
Pattipilohy

Nutrition Coach en Personal trainer sinds 2012
Precision Nutrition Level 1
Shredded by Science Academy graduate
Founder and owner of Fitgeeks.nl
Key words: Evidence based coaching, habits, food lover.

Dit is Nurdin Zain Pattipilohy en werkt bij de Vondelgym in Amsterdam als voedingscoach en personal trainer. Wat hij één van de leukere aspecten van zijn werk vind is het bijdragen aan de ontwikkeling en kennis van trainers. Tijdens het Train the Trainers traject is hij verantwoordelijk voor het voedings- en lifestyle gedeelte. Verder geeft hij bedrijfspresentaties en een wekelijkse presentatie voor de leden genaamd the Fundamentals of Nutrition.

Hij is 7 jaar geleden begonnen met het omgooien van zijn levensstijl. Hij was een typische student, at slecht en voetbalde 1 á 2 keer per week. Tot hij in één jaar zowel zijn kruisband scheurde als meerdere borstoperaties moest ondergaan. 

Zonder beweging moest hij wel zijn voedingspatroon omgooien, omdat super dik worden hem niks leek. Dat was het begin van zijn reis om te leren wat “gezond” eten was. Zo snel het kon begon hij ook met krachttraining en zo waren twee passies geboren.

Hij geeft aan vaak verward te zijn geweest, hij heeft de meest rare dingen geloofd- en nu hij erop terug kijkt, is hij over de jaren heen ook in verschillende marketing trucs getrapt. Na meerdere relevante, maar ook niet relevante, cursussen en veel zelf studie is hij beland op een plek waar hij mensen nu kan helpen met het navigeren tussen onzin, de waarheid en het uiterst belangrijke grijze gebied daartussen.
Zijn doel is om een helder beeld te scheppen gebaseerd op solide evidence based informatie. Naast theoretische kennis wil hij jou handvatten aanreiken om bij jezelf en je klanten te gebruiken. Praktisch, duidelijk en eerlijke informatie.