SPECIALE ACTIE TOT 26 NOVEMBER

Privacy- & cookiebeleid

Hier leggen wij graag uit welke persoonlijke data wij verzamelen, hoe we deze bewaren en hoe wij verantwoordelijk zijn.

Google Analytics
Lees hier meer over het cookiebeleid van Google. Hierin leggen zij uit hoe ze gegevens verzamelen tijdens het browsen, hoe ze deze gegevens verwerken, of ze deze delen met derden, enzovoorts.

Waarom gebruiken wij bij Milo deze cookie?
De Google Analytics cookie geeft ons de mogelijkheid het gedrag van websitebezoekers nauwkeurig te analyseren. Hoe bewegen potentiële klanten zich op onze website en hoe kunnen we de gebruikservaring verbeteren? Welke informatie is moeilijk vindbaar? Dit zijn voorbeelden van vragen die wij kunnen beantwoorden aan de hand van data vanuit Google Analytics.

Facebook
Lees hier meer over het cookiebeleid van Facebook. Hierin leggen zij uit hoe ze gegevens verzamelen tijdens het browsen, hoe ze deze gegevens verwerken, of ze deze delen met derden, enzovoorts.

Waarom gebruiken wij bij Milo deze cookie?
De Facebook Pixel, zoals deze genoemd wordt, geeft ons de mogelijkheid het verkeer op de website af te meten aan de bezoeken van onze pagina op Facebook. Ook kunnen we potentiële klanten benaderen via Facebook advertising en weten we wanneer zij op onze website zijn geweest. Zo kunnen we een gericht aanbod doen. Mensen die geïnteresseerd zijn in Milo bewust maken van wat wij voor hen kunnen betekenen.

Mailchimp
Lees hier meer over het privacybeleid van Mailchimp. Hierin leggen zij uit hoe ze gegevens opslaan, hoe ze deze gegevens verwerken, of ze deze delen met derden, enzovoorts.

Waarom gebruiken wij bij Milo Mailchimp?
Mailchimp biedt ons de mogelijkheid e-mails te versturen naar groepen mensen. Ook kunnen we marketingcampagnes versturen via Mailchimp. Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief hebben wij jouw e-mailadres. Deze bewaren wij zolang jij bent ingeschreven voor de nieuwsbrief. Tijdens het aanmelden voor de nieuwsbrief ben je akkoord gegaan met dit privacybeleid.

Zie tevens onze algemene voorwaarden voor het volgende stuk over persoonsgegevens:

Artikel 13. Persoonsgegevens
13.1. Milo zal persoonsgegevens van Afnemer slechts op behoorlijke en zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens verwerken. Milo verplicht zich om persoonsgegevens niet bekend te maken, tenzij Milo hiertoe verplicht is op grond van wet of andere regelgeving.
13.2. Eventuele persoonsgegevens van Afnemer zal Milo uitsluitend gebruiken ter uitvoering van de Overeenkomst.

Persoonlijke data
De persoonlijke informatie zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer worden opgeslagen in Wordpress, met behulp van de plugin 'Gravity Forms'. Hiermee verzamelen wij de benodigde informatie om contact op te nemen met ingeschreven klanten. De data is alleen beschikbaar in ons Wordpress systeem, welke alleen toegankelijk is voor de medewerkers van Milo en onze website beheerders van LamaLama. Het is voor iedereen duidelijk dat deze informatie goed beschermd moet worden.

Na inschrijving verzamelen wij nog extra informatie om de inschrijving compleet te maken. Dit doen wij via Typeform. Toegang hebben alleen de medewerkers van Milo.

Lees hier meer over hoe Typeform jouw data veiligstelt.

Contactinformatie
Wil je meer weten over ons privacybeleid of wil je inzicht in de persoonlijke data die wij van jou hebben verzameld? Neem dan contact op via info@projectmilo.nl.

Je hebt uiteraard het recht ons te vragen deze gegevens te verwijderen. Wij zullen dan natuurlijk gehoorzamen!

Klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je van mening bent dat wij ons niet aan de regels houden. Dit kun je hier doen.

Milo Performance and Education
Wouter Middelbos
Midscheeps 135
1034 TM Amsterdam
KVK-nummer: 535650603
BTW-nummer: NL126589240B01