Terug
Duur 30 weken
Advanced Personal Trainer

Een opleiding van 30-weken, Europees erkend en EREP gecertifieerd. Word een Advanced Personal trainer (APT) via MILO performance en education.

Schrijf je hier in

Na je inschrijving ontvang je binnen 24 uur een email met alle informatie!

Stap 1.
Stap 2.
Stap 3.

Ga door als je akkoord gaat met de algemene voorwaarden

De cursus

Wil jij personal trainer worden of je als personal trainer ontwikkelen tot specialist op het gebied van bewegen en personal training? Dan zit je bij MILO Education goed. Bij ons ben je in 30 weken een Europees erkend, EREP gecertifieerde Advanced Personal Trainer (APT).

MILO Education gelooft in de onmisbaarheid van actuele theoretische kennis. Toch is dit pas het begin. Het vertalen van deze kennis naar de praktijk, daar gaat het om. Zodat je ook na de opleiding nieuwe kennis zonder problemen kunt inzetten. De vertaalslag theorie/praktijk is daarom de rode draad in onze opleiding.

MILO Education hanteert een online-offline-studeermethode. Hierdoor creëren wij een optimale leeromgeving voor zowel theorie als praktijk. Je gaat eerst zelf online aan de slag met de actuele theoretische kennis die wij je aanbieden (online). Vervolgens vertalen we samen de theoretische kennis naar de praktijk (offline). Dit doen we in kleine groepen die iedere drie weken samenkomen. Door onze online-offline-studeermethode is onze opleiding ook ideaal te combineren met een baan of gezin.

Behaal in 30 weken een Europees erkend Advanced Personal Trainer diploma. Schrijf je nu in om je plek te garanderen.

Kosten
€1.980,-
Duur
30 weken
Onderwerpen
- Basic lifts
- Lesgeven en coachen
- Intake en assessments
- Voeding en lifestyle
- Programmering en periodisering

Vraag je je af of deze opleiding iets voor jou is? Wij gaan graag met je in gesprek om je te adviseren. Natuurlijk beantwoorden we ook graag al jouw vragen.

DE MODULES

De advanced personal trainer course bestaat uit de volgende 5 modules: